70 22 01 61

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

Referencer

Jeg troede, min kondition var blevet dårlig – det viste sig at være astma!
Efter en længere periode med svigtende nattesøvn pga. hoste endte den manglende søvn med et epileptisk anfald (og jeg er IKKE epileptiker)!
 Så blev der sat ind med ændrede rengøringsrutiner, hunden ud af soveværelset, flittig udluftning og medicinering: Cortisonspray  x 2 daglig, Budesonid-spray efter behov og Montelukast. Det overholdt jeg pænt i 8 måneder, til bivirkningerne af Montelukast (kramper i fødder/ben og sommetider hænder, mest om natten) fik mig til at seponere det på eget initiativ. Hvis det under alle omstændigheder skulle koste nattesøvn, så hellere hoste end blive vækket af kramper – og hvorfor fylde sig med bivirkningsgivende medicin, hvis det kan undgås?
OK   et lidt ringere resultat, men brugbart, især når man svømmetræner et par gange ugen, for det giver en respiration med ’læbebremse’, som har en god virkning – i hvert fald for mig.
Men 3 uger uden svømmetræning forværrede astmaen….
Jeg fik prøveopstillet en Care4UHouse-diffusor og startede med en del nysen i de første dage, men lungerne kunne godt lide det.
Efter den første uge var nysene holdt op, og efter et par ugers forløb opdagede jeg, at jeg glemte at bruge min spray! Konditionen var blevet bedre  – nu svømmer jeg igen 2000 m x2 om ugen. Et eller andet gør den diffusor  altså ved indeklimaet – og ikke mindst ved lungerne.
Jeg kan ikke love, at den hjælper alle med lungeproblemer – men mig har det givet mig energien og konditionen tilbage, så jeg kan varmt anbefale at prøve. For mig har det absolut været forsøget værd. Min hund nyder også, at turene er blevet længere.

 

Lisbeth Mejer
Vedrørende lugtsanering af kontor og undervisnings lokaler
Vores ejendom er et nedlagt landbrug, med blandt andet 650 m2 stald og lade bygninger.
Den ene staldbygning er ombygget til undervisning og kontorlokaler.
I juni måned 2015 kunne min kone konstatere en ubehagelig lugt som trængte ind i
lokalerne, og da de som sagt bliver brugt til undervisning og kontor var dette uholdbart.
Oppe på lofter blev der fundet diverse efterladenskaber fra en Mår der havde brugt
vores loft som bolig.
Diverse skeletter og efterladenskaber samt isolering blev fjernet, men der var stadig
kraftige lugtgener i vores lokaler.
Gennem en samarbejdspartner hørte jeg om Care4uhouse, og Jørn Andersen blev kontaktet.
Firmaet kom med deres tåge maskine og udlagde tåge i vores lokaler og på loftet, jeg var noget spændt på resultatet, da jeg var undrende over at tågen ikke fedtede lokaler ind,
så der skulle en ordentlig rengøring efterfølgende.
Dagen efter må jeg til firmaets ros sige, at den grimme lugt var væg og der var ingen
efterladenskaber efter tågen, lokalerne kunne bruges straks.
Jeg glemte, at de eneste vi dækkede af på kontoret var vores it udstyr, andet var ikke nødvendigt.
Jeg kan roligt anbefale Care4uhouse og deres metoder, endelig et firma der overholder hvad de lover.

 

Ole & Vibeke Lumholtz, Oure
Min svigerfar bor i eget hus i Hundested.
Mine svigerforældre overtog i sin tid huset efter en enke, der ofte nød en god cigar inden døre. Da enken tillige valgte kun at anvende en del af huset, henstod den anden del af huset uden anvendelse. Denne disposition medførte lugtgener af forskellige arter.
Forinden indflytningen blev huset ordnet efter alle kunstens regler med hensyn til rengøring, reparationer, maling, m.v.
Selv efter mange år med udluftning og diverse rengøringstiltag, kunne man stadig fornemme den gamle røg, når man trådte ind af døren.
Sidste sommer / efterår var der problemer med myrer, der invaderede huset. Hertil kom så, at vi pludselig oplevede mange problemer med små fluer, der sværmede rundt i huset.

En hård oprydning i såvel frugt og grønt medførte desværre ingen ændring; fluerne sværmede videre i stort irriterende antal.
En god bekendt af mig fortalte om virksomheden Neis Innovation, som tilsyneladende var gode til at fjerne lugtgener i beboelser, m.v.
Jeg tog kontakt til firmaet for at få yderligere information. Efter en god samtale og et besøg af firmaets tekniske konsulent, Jørn Andersen, blev der aftalt, at der i første forsøg skulle opsættes et luftfiltersystem, der skulle rense luften.

Resultater har kort og godt været enestående - med en overraskende sideeffekt!
Luftfiltersystemet, der har været opsat i 1½ måned, har renset luften for lugtgener og støvpartikler - og fluer og myrer er forsvundet.
Sideeffekten!?! Min svigerfar har brugt inhalator 3 gange dagligt. Luftfiltersystemet og de æteriske olier har medført, at han nu kun anvender inhalator 1 gang om ugen. Han har nu fået en betydelig bedre livskvalitet.
Stor tak til Neis Innovation og Jørn Andersen for indsatsen!

 

Poul B. Hansen, Tølløse/Feb. 2016
Fra usælgelig til ren og velduftende på få timer

Når et familiemedlem går bort, venter der ofte de efterladte mange opgaver – nogle mere behagelige end andre. Vi stod, efter et nært familiemedlems død, med en andelsbolig på ca. 100 m2 samt udestue med en dejlig lille have. Den bygningsmæssige stand var i orden, så det skulle jo være en smal sag at komme af med sådan et fint lille hus.Men der var et problem, der viste sig næsten uløseligt, hun havde været særdeles aktiv ryger... Der stank af gammel røg! Vi luftede ud, skrubbede og skurede, men lige lidt hjalp det.

En malermester foreslog at der blev påført en membran for at lukke overfladen af, en omkostning på over 25.000, men ikke en reel løsning på lugtgenerne.

Ved et tilfælde fik jeg et tip om et firma, der havde specialiseret sig i forskellige former for overfladebehandlinger - Care4UHouse. De var ret sikre på at ha’ løsningen, så jeg tog cahnsen med dem.


Care4UHouse dukkede op med et par ”tågekanoner”. Nu blev jeg for alvor nysgerrig! Hvad kunne de dog stille op, de lignede sådan et par Ghostbusters. De to mænd gik nu i krig med den dårlige lugt, der trængte ud af alle husets porer, revner og sprækker. Snart var huset indhyllet i en tåge af æteriske olier. Der nu skulle gøre sin virkning. Indrømmet, jeg var skeptisk - meget skeptisk!


Der skulle nu gå et døgn, inden vi igen kunne benytte huset. Og sikke en overraskelse! Huset duftede nærmest nyvasket og omend lidt stærkt som en let pågående sæbeduft. Efter en ordentlig omgang udluftning, var der et behageligt indeklima og vi stod nu med et hus, vi kunne være bekendt at fremvise.

Og det gamle lugtspøgelse er ikke vendt tilbage. Den ny ejer af huset er særdeles tilfreds og kan nu koncentrere sig om maling og indretning.

Vi sender mange venlige tanker til Care4UHouse, der hurtigt og miljøvenligt løste et stort problem for os.


På familien vegne

Jan Sørensen, Borup

 

Jeg har lige istandsat min nye lejlighed, som tidligere var beboet af storrygere.

Jeg havde forsøgt med alle almindelige tænkelige midler bl.a. nedtagning af eksisterende tapeter, til bunds slibning af paneler, døre og karme, diverse afvaskninger af alle flader af mur og træ, efterfølgende med spærring med Prime maling på væg og træ for at nedbryde lugtgenerne. Uden at have noget forudgående kendskab til muligheden, tilkaldte jeg i et sidste desperat forsøg CARE4UHOUSE for at få elimineret de forfærdelige lugtgener fra nikotin samt emhætte skakt.


Efter første besøg og behandling fra CARE4UHOUSE var alle lugtgener elimineret vedvarende – et fantastisk eminent produkt som jeg anser for at være revolutionerende og ydermere miljøgodkendt og fri for skadelige giftstoffer.


Jeg kan varmt anbefale CARE4UHOUSEs produkter til fjernelse af alle lugtgener. CARE4UHOUSE produkter er fremtiden, neutral og skånsom for miljø og dine værdier, samtidig med at være uhyre effektiv og vedvarende.

Charlotte Hoff Sonne/Nov. 2014